2012.XI.17. NB II, Mezőkövesd – Ferencváros II.: 3-2

A Keleti csoport 14. játéknapján 3-2-es vereséget szenvedett második csapatunk Mezőkövesden. Lipcsei Péter csapata a 10. helyre csúszott vissza a bajnoki tabellán.

Mezőkövesd – Ferencváros II.: 3-2 (3-2)
Mezőkövesd, 600 néző, vezette: Fenyvesi Szabolcs (Hofbauer, Horváth Z.)

Mezőkövesd: Szántai – Bényei, Szalai V., Bagi, Nagy P. – Hegedűs, Dobos, Bognár, Lipusz (Bogdány 74.) – Hamar, Szabó V.
kispad: Ficsór, Csirmaz, Éles, Lakatos B.
edző: Véber György

Ferencváros II: Rigó – Simita, Vattai, Batik (Erdei G. 53.), Tóth A. – Vass (Papp M. 74.), Peszmeg – Gárdos, Nyilasi B. (Nehéz 63.), Holman – Beliczky
kispad: Hermány, Menyhárt, Kleizer
edző: Lipcsei Péter

Gól: Szabó V. (5.), Hamar (14.), Hegedűs (41.) illetve Beliczky (9.), Batik (44.)
Sárga lap: Dobos (65.), Nagy P. (72.) illetve Vass (67.), Peszmeg (90+1.)
Kiállí­tva: Vattai (89.)

A mérkőzés ötödik percében a hazaiak szereztek vezetést Szabó Viktor góljával. A kilencedik percben Beliczky Gergő egyenlí­tett, a döntetlen állás azonban csak öt percig maradt, mivel Hamar góljával 2-1-re vezettek a hazaiak. A félidő végén a 41. percben Hegedűs tovább növelte a hazaiak előnyét, azonban Batik Bence a lefújás előtt nem sokkal megszerezte második gólunkat.

A második félidőben mindkét csapatnak voltak helyzetei, gólt szerezni azonban már nem sikerült, í­gy maradt a 3-2-es állás.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Véber György: – Nagyon régóta várt érzés szállt meg bennünket ismét. Ezzel az eredménnyel legalább az őszi dobogós helyezésért küzdhetünk.

Lipcsei Péter: – Megmondom őszintén nem vagyok elégedett, hiszen négy győztes mérkőzés után kaptunk ki a Mezőkövesdtől. Véleményem szerint ezt a mérkőzést hoznunk kellett volna. Azért sem vagyok elégedett, mert néhány játékoson nem láttam a kellő alázatot, valamint azt a hozzáállást, ami kell ahhoz, hogy megnyerjük a mérkőzést. Véleményem szerint ma a cserékkel sem tudtunk javí­tani a játékon. Sajnos Batikot azért kellett lehozni, mert megsérült. A játékosokkal megbeszéljük a mai mérkőzést, készülünk a következő fordulóra, amely ősszel az utolsó mérkőzésünk lesz.

(A Ferencváros és a Mezőkövesd hivatalos honlapja, az nso.hu, és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

MK 09.15.15:30 M4 Sport
OLDALAK
09.20.20:00 TV:M4Sport
09.29.18:00 TV:M4Sport
10.06.18:00 M4 Sport
Tapolca, 2025.jan.11.
Categories
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
FOTELSZURKOLÓ